Gå til hovedindhold

Smag på historien – Velbe-viking | De kulinariske vikinger

Bondens bord, kongens hal, Valhals velsignelser. Vikingetiden var den samme, men maden, der blev serveret, var vidt forskellig. Indtag historien, og lad dine smagsløg transportere dig tilbage i tiden, når vi disker op med viking'sk menu tirsdag den 7. maj kl. 19-21.

  • Læs op

Indhold

    Iduns livsæbler er ikke i sæson, men der er masser af andre spændende ganefriskere på vikinge-programmet. Smag med - og kom lidt tættere på vikingetidens Horsens-bønder, udfarende vikinger på langfart og den fælles vikingedrøm om det evige æde- og drikkegilde i Valhals haller – når arkæologerne Lars Pagh og Kristina Lund Udengaard byder til bords. De har dækket op i museets arkæologiske skatkammer, og serverer her en nærende menu med spændende smagsprøver og gode historier - og du er inviteret!

    Praktisk: 

    • Dato og tidspunkt: Tirsdag den 7. maj 2024 kl. 19.00-21.00
    • Sted: Horsens Museum, Sundvej 1 A, 8700 Horsens 
    • Pris: 50 kr. – Køb din billet her